מקרר תעשייתי לעסקי מזון

מקרר תעשייתי לעסקי מזון

הקמת עסק היא עניין לא פשוט, החלטה על איזה עסק הולכים, מציאת מקורות מימון בשביל להתחיל להקים את העסק, החלטה על הקונספט ואיך הוא ייראה ומה הוא ישדר, ובסופו של דבר התחלת שיווק השירותים או המוצרים. בהקמת עסק העוסק בתחום המזון צריך מעבר לכך גם לקנות לא מעט ציוד, ציוד שהוא חובה בשביל להחזיק ולתפעל בו את המזון אך לא פחות מכך בשביל לעמוד בדרישות משרד הבריאות. מקרר תעשייתי הוא אחד מאותם ציודים שצריך לרכוש, מקרר אשר בו יאוכסנו המצרכים כך שנוכל להשתמש בהם עד שיפוג תוקפם.

היתרונות

מקררים תעשייתיים טומנים בחובם מספר יתרונות, כמובן בהנחה שהם איכותיים. היתרון הראשון הוא האפשרות לאכסן ציוד רב או במקרה שלנו מזון בכמות גדולה, מה שאומר שגם נוכל לקנות מספקים כמות גדולה יחסית של ציוד ולקבל מחירים מוזלים בהתאם. עוד יתרון המתקשר ליתרון הקודם הוא שאם המקרר מספיק איכותי הוא ישמור את האוכל שבו טרי וכשיר לזמן רב מה שאומר שכמה שפחות אוכל ייזרק ויבוזבז ובסופו של דבר זה משפיע כמובן על ההוצאות. ישנם עוד מספר יתרונות אך אלו היתרונות העיקריים של מקררים תעשייתיים. 

מקררי תצוגה

כשמדברים על מקרר תעשייתי מתכוונים בעיקרון למקרר גדול לאכסון מזון אך ישנו עוד סוג של מקררים ואלו מקררי התצוגה. מי מאתנו לא נכנס לבי קפה או למאפייה וראה מקרר שקוף עם עוגות מפתות שמוצגות בו? כולנו. וכולנו יודעים גם מה זה עשה לנו וכמה זה קידם את האפשרות שנקנה אחת מהעוגות הללו. זו בדיוק המטרה של מקררים תעשייתיים שהינם מקררי תצוגה – לגרום לעין שלנו לרצות ולקנות את המוצר ובסופו של דבר לגרום לנו לפתוח את הארנק. ציוד קריטי בכל עסק המוכר מזון מוכן.

חדרי קירור

מקרר תעשייתי יכול גם להיות חדר קירור. מי שצריך בדרך כלל חדרים כאלו הם בעיקר מפעלים או עסקי מזון גדולים, המאכסנים ציוד מזון בכמויות גדולות. היתרון הראשון של חדר קירור הוא הגודל שלו וכמות המזון שאפשר לאכסן בו, וברוב המקרים מדובר על מזון לא מוכן כמו קופסאות שימורים, ירקות ופירות וכדומה. שנית, ניתן לעשות בו סדר בקלות ולסדר את הכול על מדפים בצורה נוחה כך שניתן לדעת כל דבר איפה הוא נמצא. ושלישית, שוב, ניתן לקנות סחורה בכמויות גדולות, סחורה שהתוקף שלה הוא ארוך ובכך להוזיל את העלויות.